Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wymagania:
- Aktywność na serwerze od conajmniej 3 dni. - Oczywiście, że będe na serwerze przez 3 dni. (7-6 dni)
- Wiek nie mniejszy niż 12 lat - 13 lat
- Posiadanie sprawnego mikrofonu - Posiadam sprawny mikrofon (niestety TS mi nie działa ,dlatego wchodzi tylko Skype).
- Spędzanie na serwerze min. 3 godziny dziennie. Mogę obiecać, że tak będzie
- Pełna znajomość regulaminów i taryfikatorów obowiązujących na serwerze. - Jak najbardziej.
1. Nick: maeckix7d2
2. Wiek:13 lat
3. Ile jesteś graczem serwera?: Tydzień, wiem że to mało ,jednak czy ma to znaczenie?
4. Twoja znajomość komend (1-10):Moją znajomość komend oceniam na 8/10. Staram się zapamiętać więcej.
5. Czy spełniasz wszystkie wymagania?: Moim zdaniem tak.
6. Dlaczego chcesz zostać moderatorem?: Chcę zostać moderatorem nie do tego, aby się szczycić tą rangą i banować z byle czego, ale dlatego aby pilnować serwera czy nikt nie używa wulgaryzmów, nie cheatuje, bądź reklamuje
7. Opisz siebie: Mam na imię Marek. Jak pisałem mam 13 lat. Gram w minecraft'a mw. 2 lata. Miałem moderatora na dwóch serwerach. (Jednak były to czasy 1.5.2 i tych serwerów już nie ma)
8. Inne(opcjonalnie): Tutaj dokładnie nie wiem co mam napisać, może tylko dopisze, że nie robię często błędów ortograficznych. Mam nadzieję że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie
Dziękuję
Zapraszamy na drugi etap na skype/ts3
Wiadomość dodana po 17 min 19 s:
Podanie zaakceptowane!
Strony: 1